Flamurs matfilosofi

Flamurs matfilosofi handlar om kärleken till maten från sådd till färdig tallrik. Filosofin är enkel smakrik mat med hälsofokus. Flamur skapar måltider för alla sinnen. Han väljer alltid råvaror efter säsong och region. Närodlat är en självklarhet. Hela sinnesupplevelsen av måltiden är Flamurs passion, från sammansättning av smaker till presentation.

Om Flamur

De som träffat Flamur vet att det är ingen överdrift att ge honom epitetet matkonstnär. Han trollar med smaker och råvaror, och vet allt om näringsämnens olika betydelser för kroppen. Det är med stolthet som han delar med sig av sitt lands rikedom i allt som har att göra med mat. Han brinner för att förmedla var maten kommer ifrån, hur den växer, när den skördas, hur den förädlas och vad matens näringsämnen tillför våra kroppar. Matlagning och gemenskapen kring måltiden är hans meditation och energigivare. Hans entusiasm och kärlek för matlagning är lekfull, genuin och smittar av sig.

Möt Flamur i den Albanska landsbygden:

Flamurs matfilosofi

Flamurs matfilosofi handlar om kärleken till maten från sådd till färdig tallrik. Filosofin är enkel smakrik mat med hälsofokus. Flamur skapar måltider för alla sinnen. Han väljer alltid råvaror efter säsong och region. Närodlat är en självklarhet. Hela sinnesupplevelsen av måltiden är Flamurs passion, från sammansättning av smaker till presentation.

Om Flamur

De som träffat Flamur vet att det är ingen överdrift att ge honom epitetet matkonstnär. Han trollar med smaker och råvaror, och vet allt om näringsämnens olika betydelser för kroppen. Det är med stolthet som han delar med sig av sitt lands rikedom i allt som har att göra med mat. Han brinner för att förmedla var maten kommer ifrån, hur den växer, när den skördas, hur den förädlas och vad matens näringsämnen tillför våra kroppar. Matlagning och gemenskapen kring måltiden är hans meditation och energigivare. Hans entusiasm och kärlek för matlagning är lekfull, genuin och smittar av sig.

 

Möt Flamur i den Albanska landsbygden: